EMISIUNI

Emisiune de cunoaștere a ființei umane, caracterizată prin evoluție spirituală, simțuri, rațiune, forță sufletească. Metode de terapii alternative pentru restabilirea și păstrarea stării de sănătate: reiki, bioenergie, reconectare, reflexoterapie, acupunctură, homeoterapie, tot ce ține de întoarcerea omului la natură.

Emisiune realizată de general dr. Emil Străinu cu caracter științific,  insolit, inedit, ce aduce în prim plan informații ieșite din comun, rare, fascinante privind universul, planeta, omul, o filă în cartea ”căutătorului”, care găsește tot mai multe întrebări și este într-o permanentă luptă cu adevăruri intangibile, axiomatice, paravane, în spatele cărora stă ascuns drumul spre cunoaștere.

Civilizația umană se află într-un stadiu în care știința începe să-l descopere tot mai mult pe Dumnezeu, când lumea internetului tinde să devină de-a dreptul o lume paralelă care deja concurează societatea umană.

Cu toate acestea rămân foarte multe mistere care așteaptă  să fie dezlegate: extratereștri, OZN-uri, spirite din alte lumi, fantome, civilizații dimensionale, lumi paralele, îngeri și alte ființe de lumină, capacități paranormale, secrete și științe ezoterice, tărâmuri mitice, tainele cristalelor, misterele timpului și ale spațiului, secretele ADN-ului, înțelepciunea spirituală străveche, tehnici de comunicare cu ființe din alte lumi, alchimie, manifestări parapsihologice, aura și secretele ei și încă multe, multe altele...

Dialoguri între minte si inimă este o emisiune  realizată și prezentată de Ștefan Pusca,   autor de cursuri de dezvoltare personală.

Vorbim despre: radiestezia cuantică, matricea informațională  a universului, terapii spirituale, tehnici de meditație, reconectarea  cu sinele nostru divin, trezirea conștientei de sine, legea atracției, spectacole de teatru, cărti sau filme de spiritualitate.

Forma și fondul universului astrologic într-un impact științific bazat pe date și calcule precise privind aspectele planetare ale momentului precum și influențele – paralelele prin prisma cronologică a desfășurării evenimentelor cotidiene sau inedite apărute global și universal dar și în aspectele particulare.

Emisiune științifică privind astrologia și informații legate de influențele asupra carierei, vieții de cuplu, caracterizari persoanle, miracolul planetelor, istoria noastră ca un râu de răspunsuri și întrebări ce rămân...

Trăiți vremuri de profunde transformări și ca să le faceți față este necesar să vă schimbați complet sistemele  învechite de gândire, să vă refaceți credințele și regulile de funcționare. Legile Universului nu cunosc nici excepții, nici favoriți. Doar aliniindu-vă lor puteți avea o viață ca un basm frumos pentru  copii.

Pentru a înțelege și practica Feng Shui, trebuie să admitem  că natura din jurul nostru, fiecare obiect, fiecare om și în general tot ceea ce ne înconjoară posedă o energie proprie (chi) care este în continuă schimbare.

Mulți oameni consideră că pot aplica principiile Feng Shui corect, numai citind o carte în acest domeniu. Nimic mai fals, deoarece practica Feng Shui include mai multe aspecte. De exemplu, nu este suficient să aranjezi o casa după principiile Feng Shui, fără a lua  în considerare caracteristicile personale ale fiecărui locuitor din acea casă.

Televiziunile promovează personaje pe criteriul notorietății și nu al competenței; emisiunea Realitatea Românească este dezbaterea care abordează problematica socială, politică și economică prin intermediul unor invitați care au pregătirea, experiența, curajul de a spune lucrurilor pe nume.

Abordarea temei se face fără a fi scoasă din contextul general, fără menajamente, emisiunea vrea să aducă la lumină lucruri mai puțin cunoscute din istoria  românilor, formarea și dezvoltarea poporului român, prețul plătit pentru apărarea integrității și a suveranității.

Realitatea Românească va aduce în fața telespectatorilor factorii de influență în cursul istoric al României, politici, militari, de decizie.

Emisiune interactivă privind legislația, aspecte acute sau normale ce survin în cadrul societății sau în peisajul politic românesc, având o gazdă de elită în persoana profesorului dr. Gheorghe Iancu, personalitate marcantă în viața juridică românească expert în drept constituțional, fost avocat al poporului, atent analist privind aspectele juridice în statul de drept constituțional român.

Emisiunea AGENDA SĂPTĂMÂNII este un exerciţiu public, de comunicare modernă, menit să contribuie la transparenţa instituţiilor fundamentale din ţara noastră:  Preşedintele României,  Guvernul României, Parlamentul României şi  partidele parlamentare. Invitaţii emisiunii sunt jurnalişti şi voci de referinţă din arena publică internă, care îşi expun opiniile de o manieră democratică, echilibrată, într-un demers jurnalistic care vizează obiectivitatea, drept criteriu de analiză a instituţiilor puse sub lupa interesului telespectatorilor 6TV.

Producție a postului 6TV privind actualitatea internă și internațională  din perspectiva istorică, națională și geopolitică cu caracter dinamic, activ având ca realizator pe colonelul (r.) dr. Ion Petrescu, care aduce în fața dumneavoastră o viziune profesionistă.

La acest show participă analiști militari, de informații, personalități marcante ale armatei române, invitați din cadrul ambasadelor, precum și personalități, în  funcție de evenimentele politice de actualitate, informațiile de ultimă oră precum și imaginile din cadrul evenimentelor la care avem acces.

Emisiunea este una de analiză, strategie, informație și cultură militară, urmărind  prezentarea și cunoașterea valorilor specifice lumii libere, din comunitatea euroatlantică,  a diferențelor de organizare, instruire, bugetare, dar și de promovare a mentalității de învingător, în armatele statelor membre ale NATO, la vreme de pace și în situații de criză.

Emisiunea „Valori euroatlantice” îl are ca realizator  pe colonelul (r.) dr. Ion Petrescu, analist militar, cu o carieră remarcabilă în cadrul armatei.

Emisiunea va fi difuzata în fiecare duminică de la ora 20:30, numai la 6TV.

Profesioniști in devenire este o emisiune de divertisment, dedicată adolescenților și problemelor cu care se confruntă aceștia promovând tineri talentați în muzică, sport, știință.

Emisiunea aduce în prim plan adolescenții și tinerii, ”viitorul nostru”, realizatoarea Maria-Nicolle Croitoru prezentând cu profesionalism un show de divertisment, cu știri din lumea muzicii, entertainment-ului, a filmului sau showbiz-ului, un suflu proaspăt și dinamic în weekendurile dumneavoastră.

Modul de viață este principiul prin care fiecare îți arată unicitatea. Lifestyle este un concept divers prin care aducem in prim plan personalități, evenimente sau domenii interesante precum arta moda sau orice segment ce poate trezi un interes în peisajul monden sau artistic al României și nu numai.

Invitații acestei emisiuni provin din diferite medii fiecare venind cu un concept al profesiei sau vieții sale personale concept ce cuprinde ideea de lifestyle monden sau notorietate în domenii ce țin de frumos și estetic în viată noastră cotidiană.

Bursa de Sănătate este o emisiune prezentată de Rodica Sărmaș Furnea. Prin intermediul acestei emisiuni dorim să aducem în fața telespectatorilor cei mai buni specialiști din domeniul medical alături de care vom prezenta și dezbate diverse teme din domeniul medical pe înțelesul tuturor.

Informații actualizate privind domenii ale medicinei ca știință într-o perpetuă dezvoltare.

Talk-show cu invitati personalitati din lumea artistica, culturala, politica si VIP-uri ale momentului.

Starul emisiunii fiind cunoscuta Cerasela Rogen, o îndrăgită personalitate în peisajul monden românesc, un om cu reale valențe de trainer în ale stării de bine. Invitații Ceraselei sunt de asemenea personalități marcante, ce vin cu drag în 6TV ”Televiziunea sufletului tău” să își spună părerea despre viață și despre propria viață într-o emisiune live, în direct cu dumneavoastră în fiecare joi de la 19:00.

Ne puteți urmări emisiunile în întregime pe canalul nostru de Youtube